De aangeboden prijzen zijn inclusief de standaard levering. U kunt op verschillende manieren betalen. Onder andere via iDeal, creditcard, Bancontact, contant of een bankoverschrijving. Persoonlijk bestellen en / of contant betalen is mogelijk. Helaas hebben wij op dit moment nog geen showroom. Belt u ons gerust op om een afspraak te maken, zodat u ons in Zoetermeer kunt treffen voor de afhandeling en een kop koffie of thee.

Beveiligde betaalprovider
De betalingen middels iDeal, creditcard en Bancontact verlopen via Mollie. Mollie.com is onze betrouwbare partner voor online betalingen.
Indien u kiest voor de optie vooruitbetalen krijgt u onze bankgegevens (IBAN nummer) per e-mail toegestuurd.


Bestelproces
U kunt bestellen door het product toe te voegen aan de winkelwagen en het bestelproces te voltooien. U kunt daarbij als gast afrekenen of een account aanmaken.

Tijdens het bestelproces wordt u gevraagd de gewenste betaalmethode te selecteren. Veiligheid staat bij het online betalen voorop, daarom maken wij gebruik van een beveiligde internetkassa en werken wij uitsluitend samen met betrouwbare betaalproviders.

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een orderbevestiging per email. Als de bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail met de verzendgegevens. De factuur zult u digitaal ontvangen. De factuur dient tevens als het garantiebewijs.

Onze gegevens
MASSIEF HOUTEN BED
van Boisotring 83
2722AB Zoetermeer
Nederland
KVK: 70875995
Telefoonnummer: 079 202 1969