Adres:
Meije 33 unit 18
2411 PH Bodegraven
079 - 202 1969

Parkeren kan voor de grote schuifdeur.

Openingstijden:
We werken uitsluitend op afspraak. Dat maakt dat we flexibel zijn. In principe zijn we maandag tot en met zondag tussen 10:00 en 21:00 beschikbaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

7 juni tot 28 juni zijn we op vakantie. U kunt ons per mail bereiken of een terugbelverzoek achterlaten.

Let op:
Showroom heeft een begane grond en etage. We hebben helaas (nog) geen traplift.

De showroom is gelegen op het 'bedrijvenpark De Meije' (nog in aanbouw). Een landelijke omgeving, weg van de massa! Vanuit Bodegraven rijdt u 2 kilometer door het langgerekt karakteristieke lintdorp. Bij de Meije 33 slaat u af het grindpad op.

De Meije ligt in het Groene hart precies tussen Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. We zijn vanuit alle vier deze grote steden per auto binnen een uur bereikbaar.

Komt u met het openbaar vervoer? Neem dan even contact met ons op.

Rij 300 meter door over het grindpad en hou links aan om bij unit 18 uit te komen.

We merken dat klanten uit het hele land ons bezoeken. Koffie, thee, fris en fruit staan uiteraard klaar!

Op dit moment staan in onze showroom een elftal bedden. We hebben een zeer gebalanceerd assortiment, waarmee we alle constructies en houtsoorten* kunnen laten zien. Namelijk eiken, wild eiken (moeraseik), beukenhout, kernbeuken, notenhout, kersenhout en natuurlijk zirbenhout.

*Van de gebeitste houtsoorten hebben we enkel samples voorhanden.

Naast het assortiment bedden vindt u ook alle lattenbodems, schotelbodems en natuurlatex matrassen in de showroom om uit te proberen.

Door jarenlange ervaring in deze branche en het bezoeken van verschillende schuim, latex en pocketvering producenten kennen we de markt en materialen door en door.

Onze focus ligt op de bedden. Het adviseren van een juist matras vinden we heel leuk om te doen, waardoor we ons op dit vlak zeer onafhankelijk opstellen. Het kiezen van een geschikt matras is namelijk van talloze factoren afhankelijk. Mochten wij geen geschikte oplossing in huis hebben weten we vrijwel altijd te benoemen welke mogelijkheden u bij collega-concurrenten kunt overwegen.

Er meteen even tussenuit? Combineer een bezoek aan onze showroom met een overnachting in de Meije. B&B "Het Kraaienbosch" en "Slapen op het platteland" zijn nabij gelegen. Mocht u bij ons een bed aanschaffen betalen we 50% van de overnachting.