Robuust houten design bed

Robuuste design bedden maken we met 4 of 4.5 centimeter dik hout, waardoor ze een volumineus karakter hebben. Deze modellen zijn allemaal metaalvrij. Door de slimme constructies, mooie design en premium hout straalt het klasse uit.
Sorteren op:
Filters
Prijs
Min: €0
Max: €3000
Bloemendaal
Klassiek design | boomstamrandafwerking | metaalvrij | 4,5 cm dik hout!
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €2.099
Bekijk
Aerdenhout
Klassiek design en met stijlvolle boomstamrandafwerking. Metaalvrij en liefst 4,5 cm dik hout!
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €2.389
Bekijk
Heemstede
4,5cm wild eiken met prachtig kleurenpalet welk optimaal tot uiting komt door het design
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €2.889
Bekijk
Noordeinde
Klassiek design | Rechte hoeken | metaalvrij | 4,5 cm dik hout!
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €1.619
Bekijk
Zaandam
Tijdloos en modern houten bed van heerlijk geurend zirben
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €1.989
Bekijk
Haarlem
4,5cm wild eiken met prachtig kleurenpalet welk optimaal tot uiting komt door het design
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €2.439
Bekijk
Roos
Zirben bed met rustieke afwerking en zwaluwstaartverbinding
Leverbaar in 4 houtsoorten
Vanaf €2.719
Bekijk
Tiso
Eenvoudig, rechtlijnig en onverwoestbaar
Leverbaar in 6 houtsoorten
Vanaf €1.979
Bekijk
Wassenaar
4.5 cm massief houten bed met lades / opbergruimte
Leverbaar in 6 houtsoorten
Vanaf €2.279
Bekijk
Noordwijk
Schitterend houten bed met lades op wieltjes
Leverbaar in 6 houtsoorten
Vanaf €2.279
Bekijk
Toon:

Ontdek de tijdloze klasse van robuuste houten design bedden

Robuuste houten design bedden zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van een krachtige en indrukwekkende uitstraling. Met hun stevige constructie en dikke houtdikte van 4 of 4.5 centimeter hebben deze bedden een volumineus karakter dat direct de aandacht trekt. Elk bed is met zorg vervaardigd met een slimme constructie, mooi design en hoogwaardig hout, waardoor het klasse en verfijning uitstraalt.

Een opvallend kenmerk van robuuste houten design bedden is het gebruik van premium hout zonder metaal. Dit zorgt voor een puur en natuurlijk ontwerp, waarbij het karakter en de schoonheid van het hout centraal staan. Het dikke hout wordt zorgvuldig geselecteerd en behandeld om duurzaamheid en langdurige schoonheid te garanderen. Elk bed is met precisie vervaardigd met aandacht voor elk detail, resulterend in een meesterwerk van vakmanschap en design.

De robuuste uitstraling van deze bedden is perfect voor diegenen die streven naar een sterk statement in hun slaapkamer. Het volumineuze karakter creëert een gevoel van kracht en aanwezigheid, waardoor het bed het middelpunt van de kamer wordt. De combinatie van een solide constructie, dikke houtdikte en doordacht design maakt deze bedden niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook duurzaam en functioneel.

Robuuste houten design bedden stralen tijdloze klasse uit. Het samenspel van het premium hout en het zorgvuldig ontworpen design creëert een unieke esthetiek die naadloos past bij diverse interieurstijlen. Of je nu houdt van een rustieke uitstraling, een moderne look of een klassieke sfeer, deze bedden voegen een vleugje verfijning en elegantie toe aan elke slaapkamer.

Bij het kiezen van een robuust houten design bed, investeer je niet alleen in een meubelstuk, maar ook in een langdurige slaapervaring. Deze bedden zijn ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden, naast hun esthetische waarde. Met de juiste matras en beddengoed creëren ze een oase van rust en ontspanning, waar je keer op keer van kunt genieten.

Kortom, robuuste houten design bedden combineren kracht, schoonheid en verfijning op een unieke manier. Met hun dikke houtdikte, metaalvrije constructie en doordacht design vormen ze een indrukwekkend statement in elke slaapkamer. Geniet van de tijdloze klasse en duurzaamheid van deze prachtige bedden.