Zwevend bed

Zwevende bedden geven de illusie dat het bed zweeft. Naast de slankere designer modellen, maken wij ook robuuste zwevende balkenbedden. Gratis bezorging & montage.
Sorteren op:
Filters
Prijs
Min: €0
Max: €3500
Drachten
Zwevend eiken bed - minimalistisch en pure vormen
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €2.069
Bekijk
Albula
Fijn geslepen zirben houten bed uit Zuid-Tirol (Oostenrijk)
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €2.244
Bekijk
Nijmegen
Afgeronde hoeken, zwevende constructie en karaktervol hout
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €1.819
Bekijk
Bunnik
Prachtig design en massief wild eiken met enorm veel tekening en kleurverschil
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €2.079
Bekijk
Laren
Prachtig zirben houten bed van fijn geslepen zirben uit Zuid-Tirol
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €2.079
Bekijk
Rozendaal
Stijlvol onderstel, rechte hoeken en speels en hoog hoofdbord met boomstamrandafwerking
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €1.769
Bekijk
Amsterdam
Zwevende constructie, beukenhout en zwaluwstaartverbinding
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €1.279
Bekijk
Apeldoorn
Eikenhout zwevend bed met rechte lijnen en hoog hoofdbord
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €2.399
Bekijk
Sotto
Luxe en aromatische zirbenhouten bed met breed hoofdbord
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €3.199
Bekijk
Hilversum
Elegant en minimalistisch zwevend beukenhouten bed
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €1.499
Bekijk
Barneveld
Vanaf €2.500
Bekijk
Terneuzen
Vanaf €2.500
Bekijk
Landsmeer
Kernbeuken bed met hoog zwevend hoofdbord en afgeronde hoeken
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €2.019
Bekijk
Veenendaal
Boomstamrand afwerking (massief kernbeuken) en zwaluwstaartverbinding
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €2.149
Bekijk
Oss
3 cm massief kernbeuken in zwevende constructie
Leverbaar in 1 houtsoort
Vanaf €2.019
Bekijk
Toon:

Ontdek de moderne elegantie en unieke stijl van zwevende houten bedden

Zwevende houten bedden zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van eigentijds design en een unieke slaapervaring. Met hun slimme constructie geven ze de illusie dat het bed zweeft, wat een gevoel van lichtheid en ruimtelijkheid creëert in de slaapkamer.

Een van de opvallende kenmerken van zwevende houten bedden is hun slanke en gestroomlijnde ontwerp. De intelligente constructie maakt gebruik van verborgen bevestigingen en ophangsystemen, waardoor het bed lijkt te zweven boven de vloer. Deze minimalistische aanpak zorgt voor een strakke en eigentijdse uitstraling, ideaal voor moderne interieurs waarin eenvoud en functionaliteit centraal staan. Het zwevende effect creëert ook een gevoel van ruimtelijkheid, waardoor zelfs kleinere slaapkamers groter lijken.

Naast de slanke designermodellen bieden wij ook robuuste zwevende balkenbedden. Deze bedden combineren de moderne esthetiek van zwevende bedden met de natuurlijke charme en stevigheid van houten balken. Met hun stoere en indrukwekkende uitstraling voegen ze een vleugje rustieke elegantie toe aan elke slaapkamer. De zwevende constructie met verborgen bevestigingen geeft deze balkenbedden een uniek visueel effect, waarbij het lijkt alsof de massieve balken zweven in de lucht.

Bij het vervaardigen van onze zwevende bedden maken we gebruik van hout in de breedte uit één deel. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening en structuur van het hout optimaal tot recht komen, waardoor elk bed een uniek en prachtig karakter krijgt. Of je nu kiest voor een bed gemaakt van eiken, moeraseik, beukenhout, kernbeuken, notenhout, kersenhout, zirben of esdoorn, je kunt erop vertrouwen dat het hout van de hoogste kwaliteit is en zorgvuldig is geselecteerd voor zijn esthetische waarde en duurzaamheid.

Onze zwevende bedden zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en afwerkingen. Je kunt kiezen tussen bedden met rechte hoeken, afgeronde hoeken of bedden met zwaluwstaartverbindingen, die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook zorgen voor extra stevigheid en stabiliteit. Met deze diverse ontwerpmogelijkheden kun je het zwevende bed kiezen dat perfect aansluit bij je persoonlijke smaak en interieur.

Bovendien bieden we maatwerkopties aan, zodat je een zwevend houten bed kunt laten maken dat volledig aan jouw specifieke wensen voldoet. Of het nu gaat om de afmetingen, houtsoort, afwerking of speciale details, wij staan klaar om een bed op maat te creëren dat perfect past bij jouw slaapkamer.

Naast hun unieke designkenmerken, bieden onze zwevende houten bedden ook comfort en duurzaamheid. De zwevende ophanging wordt zorgvuldig ontworpen om een veilige en stevige basis te bieden voor een goede nachtrust. De hoogwaardige afwerking van het hout zorgt ervoor dat het bed er niet alleen prachtig uitziet, maar ook lang meegaat.

Kortom, zwevende houten bedden combineren moderne elegantie, unieke stijl en hoogwaardig vakmanschap. Met het gebruik van hout in de breedte uit één deel, diverse ontwerpmogelijkheden, een breed scala aan houtsoorten en maatwerkopties, bieden we bedden die voldoen aan jouw individuele voorkeuren en behoeften.