Uw bed wordt in onze meubelmakerij in Thüringen speciaal gemaakt. Het duurt 6 tot 9 weken voordat u uw unieke bed ontvangt. 

Voorraad
Kunt u niet wachten? Wij hebben bepaalde modellen/afmetingen op voorraad en kunnen binnen 2 weken geleverd worden. Klik hier om deze modellen te bekijken.

Standaard levering
Zodra uw bed vanuit Duitsland verzonden is melden wij ons met de verzendgegevens. De logistieke partij 'CTS GROUP | European distribution and Logistics' zal contact met u opnemen om een afleverafspraak te maken.

Leveromvang:
Het bed is verpakt in verschillende dozen. Wij verpakken het bed in plastic hoezen en in kartonnen dozen (indien nodig voorzien van piepschuim). De meeste onderdelen zijn door één persoon goed te tillen. De balkenbedden of bredere hoofdborden zijn door één sterkere of twee personen goed te tillen.

Levering / zelf monteren:
De bestelling wordt direct vanuit Duitsland gratis geleverd tot achter de eerste voordeur of aan de eerste traptrede. De meeste modellen bedden zijn ontzettend makkelijk in elkaar te zetten, mede omdat het metaalvrij is. U ontvangt de handleiding digitaal.

Laten monteren:
Tegen meerprijs kan de bestelling op de slaapkamer bezorgd en gemonteerd worden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.