Gratis bezorgd & gemonteerd
Uw bed wordt in onze meubelmakerij in Thüringen speciaal gemaakt. Het duurt 9 tot 12 weken voordat u uw unieke bed bij u thuis wordt gemonteerd.

Voorraad
Kunt u niet wachten? Wij hebben bepaalde modellen/afmetingen op voorraad en kunnen met circa 2 weken geleverd worden. Klik hier om deze modellen te bekijken.

Het proces
Zodra we bericht hebben vanuit Duitsland dat uw bed klaar staat zorgen we voor een dedicated transport vanuit Duitsland naar onze meubelkoerier. Een rechtstreekse rit, zodat de kans op transportschade nihil is. Zodra de bestelling is binnen gekomen bij onze meubelkoerier Juul's Interieurtransport in Heerhugowaard nemen zij contact met u op om de bezorgafspraak in te plannen. Twee medewerkers komen uw bed monteren en zullen het verpakkingsmateriaal afvoeren.

Wilt u zelf monteren?
Dat kan uiteraard ook! In dit geval geldt een korting van 75 euro. De bestelling wordt bij u bezorgd door onze meubelkoerier. Het bed is verpakt in verschillende dozen. Wij verpakken het bed in plastic hoezen en in kartonnen dozen (indien nodig voorzien van piepschuim). De meeste onderdelen zijn door één persoon goed te tillen. De balkenbedden of bredere hoofdborden zijn door één sterkere of twee personen goed te tillen. De meeste modellen bedden zijn ontzettend makkelijk in elkaar te zetten, mede omdat veel modellen metaalvrij zijn gemaakt. Maar ook de metaalarme bedden (enkele schroeven) zijn eenvoudig te monteren. U ontvangt de handleiding hardcopy bij de bestelling.