Gratis bezorgd
Uw bed wordt in onze meubelmakerij in Thüringen speciaal gemaakt. Het duurt 8 tot 14 weken voordat u uw unieke bed klaar is en verzonden wordt. De ruime marge van 8 tot 14 weken heeft ermee te maken dat we in batches per houtsoort werken. Ook werken we met een klein en vast team ervaren timmermannen. Bij onvoorziene omstandigheden schuift de planning soms iets op. We kunnen u garanderen dat de bedden het wachten waard zijn. Superieure kwaliteit waarbij geen concessies worden gedaan.

Er zijn drie bezorgopties:

Gratis | Bezorging aan de voordeur (Nederland, België, Luxemburg)
Als de bestelling klaar is melden we ons en wordt de bestelling verzonden. We bezorgen de bestelling zelf of laten dat over aan onze koerier. Er wordt contact opgenomen voor een bezorgafspraak. De bedden zitten verpakt in meerdere pakketten. De houten delen zijn verpakt in papieren of bubble-wrap hoezen, piepschuim en kartonnen dozen. De pakketten zijn, behalve vrij zwaar, goed hanteerbaar. Enkel de hoofdborden hebben soms een forse afmeting, en zijn soms wat lastiger hanteerbaar. Met de handleiding zijn onze bedden eenvoudig te monteren. Het uitpakken en monteren neemt gemiddeld zo'n 60 minuten in beslag.

€50 | Bezorging op de slaapkamer (Nederland)
Hetzelfde proces geldt als bij de bezorging aan de voordeur, echter zorgen we dat de bestelling in dit geval op de slaapkamer wordt bezorgd. Indien de bestelling meer dan 4 etages zonder lift op moet geldt een toeslag van 15 euro per etage.

€150 | Bezorging op de slaapkamer (Nederland, België, Luxemburg)
We zorgen volledig voor de bezorging, montage en afvoer van het verpakkingsmateriaal. We voeren de bezorging zelf uit, of schakelen eventueel de betrouwbare meubelkoerier 'Fix Montage' in.

Voorraad
Kunt u niet wachten? Wij hebben bepaalde modellen/afmetingen op voorraad en kunnen met circa 2 weken geleverd worden. Klik hier om deze modellen te bekijken.