Aanhangtafeltje kernbeuken B

Massief kernbeuken, prachtig verwerkt en zeer goed behandeld met oliën. Met lade. Passend bij onze zwevende bedden. Gemaakt in eigen werkplaats. Kernbeuken heeft een prachtige natuurlijke tekening.

De zwevende bedden zijn beschikbaar met afgeronde, rechte of boomstamrand afwerking. Ook de aanhangtafeltjes zijn voor een optimale look vanzelfsprekend in deze drie uitvoeringen beschikbaar.

We gebruiken enkel PEFC gecertificeerd hout en wordt in eigen werkplaats in Duitsland door ervaren timmermannen vervaardigd.

Hout uit één deel
Zoals u op de productafbeeldingen kunt zien gebruiken wij in de gehele lengte hout uit één deel. Hierdoor komt de schoonheid van het hout door de natuurlijke structuur van de noesten en nerven optimaal tot recht. Hout met vingerlas verbinding of parket verlijmde delen gebruiken wij niet, vanwege kwalitatieve en esthetische redenen.

Behandelen
Het beschermen van het houtoppervlak is belangrijk om uitdroging en vlekken te voorkomen en het schoonmaken en onderhouden makkelijk te maken. Daarnaast zorgt een intensieve afwerking dat de nerven en noesten beter tot recht komen en het hout een warmere kleur krijgt. Zeker bij houtsoorten als kernbeuken, notenhout en kersenhout kan een goede behandeling op esthetisch vlak een wereld van verschil maken.

Om het houtoppervlak te beschermen en te verfijnen behandelen wij het hout met olie of harde was op natuurlijke basis en vrij van schadelijke stoffen. Wij oliën liefst driemaal. Na het oliën wordt gedroogd (2x) en geschuurd (2x). Na de laatste maal oliën wordt het hout als het ware afgedicht door intensief te polijsten. Het resultaat is een zijdeachtig en licht glanzend, onderhoudsvriendelijk en zeer duurzaam oppervlak.

Let op!
In geval u een verstelbare lattenbodem van een ander merk gebruikt gelieve vooraf contact met ons opnemen, zodat wij kunnen bekijken of uw lattenbodem niet tegen de constructie van de aanhangtafeltjes (zit aan de binnenkant van het bed vast) aan schuurt.

Technische gegevens
Afmeting47 cm x 40 cm (B x L)
Hoogte2,5 cm
Houtdikte2,5 cm
Geen specificaties gevonden...
Geen informatie gevonden...
Onze massieve houtsoorten
Al de getoonde modellen zijn in iedere houtsoort leverbaar. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de houtsoort.
Het beukenhout is tevens gebeitst afgewerkt verkrijgbaar in de onderstaande kleuren:
hazelnoot-gebeitst
hazelnoot gebeitst
kersen-gebeitst
kersen gebeitst
mahonie-gebeitst
mahonie gebeitst
noten-gebeitst
noten gebeitst
Waarom Massiefhoutenbed?
Superieure kwaliteit uit Duitsland
Superieure kwaliteit uit Duitsland
Ecologisch
Ecologisch
10 jaar garantie
10 jaar garantie