Aanhangtafeltje zirben A
Aanhangtafeltje zirben A
Aanhangtafeltje zirben A
Aanhangtafeltje zirben A
Aanhangtafeltje zirben A
Aanhangtafeltje zirben A

Aanhangtafeltje zirben A

Metaalvrij, zeer fijn geslepen en onbehandeld. Passend bij onze zwevende bedden. Lucht gedroogd zirbenhout uit de Oostenrijkse Alpen. Gemaakt in eigen werkplaats.

De zwevende bedden zijn beschikbaar met afgeronde, rechte of boomstamrand afwerking. Ook de aanhangtafeltjes zijn voor een optimale look vanzelfsprekend in deze drie uitvoeringen beschikbaar.

We gebruiken enkel PEFC gecertificeerd hout en wordt in eigen werkplaats door ervaren timmermannen vervaardigd.

Hout uit één deel
Zoals u op de productafbeeldingen kunt zien gebruiken wij in de gehele lengte hout uit één deel. Hierdoor komt de schoonheid van het hout door de natuurlijke structuur van de noesten en nerven optimaal tot recht. Hout met vingerlas verbinding of parket verlijmde delen gebruiken wij niet, vanwege kwalitatieve en esthetische redenen.

Zirben
Het zirben hout wordt niet geolied, maar zeer fijn geschuurd onbehandeld geleverd, omdat het hout hierdoor hars/olie kan uitwasemen welk zorgen voor de prettig aromatische geur. Het hout wordt liefst 2 jaar lucht gedroogd, zodat het daarna niet meer kan krimpen of uitzetten. Zirben hout heeft een antibacteriële werking. Door het Instituut voor genetica en biologie van de Universiteit van Salzburg werd in tests een sterke reductie van bacteriën aangetoond. Daarnaast heeft het een bevorderlijke werking op het zenuwstelsel en resulteert het tijdens de slaap in een lagere hartslag en een beter vegetatief herstel. Mocht u de typische dennengeur missen of als het hout een vlek heeft kunt u met een zeer fijn schuurpapier het hout licht opschuren.

Let op!
In geval u een verstelbare lattenbodem van een ander merk gebruikt gelieve vooraf contact met ons opnemen, zodat wij kunnen bekijken of uw lattenbodem niet tegen de constructie van de aanhangtafeltjes (zit aan de binnenkant van het bed vast) aan schuurt.

Technische gegevens
Afmeting47 cm x 40 cm (B x L)
Hoogte2,5 cm
Houtdikte2,5 cm
Geen specificaties gevonden...
Geen informatie gevonden...
Waarom Massiefhoutenbed?
Superieure kwaliteit uit Duitsland
Superieure kwaliteit uit Duitsland
Ecologisch
Ecologisch
10 jaar garantie
10 jaar garantie