Hieronder vindt u links naar pagina's met belangrijke informatie. Mocht u vragen hebben kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch op telefoonnummer 079 - 202 1969 (ma - vr | 10:00 - 18:00) en per e-mail op [email protected]


Showroom

U bent op afspraak van harte welkom in onze (tijdelijke) showroom in Zoetermeer. Wij nodigen u graag uit om onder het genot van een kop koffie / thee de bedden, constructie en houtsoorten te komen bekijken en de matrassen en lattenbodems uit te proberen. Wij kunnen u informeren waarop te letten bij de aanschaf van een slaapcombinatie. Het zien, voelen en ruiken van het hout, de constructie, de houtdikte en vooral de afwerking is eigenlijk een must. Het proberen van de combinatie van natuurlatex matras met bijpassende bedbodem een verademing voor het lichaam. U weet dan dat u bij ons in juiste handen bent.

MatrassenLattenbodemsHouten bedden*
MHB15 (H2 & H3)Woodline (verstelbaar)Zwevend bed Albula (zirben)
MHB17 (H2 & H3)Sensoline (verstelbaar)Roos (zirben)
MHB21 (H2 & H3)Multiline (vlak)Balkenbed Herisau (kernbeuken)
MHB Happy (H2 & H3)Pointline (vlak)Wassenaar (beukenhout)
 WAA-LEA (elektrisch) 

*Uiteraard hebben wij van de andere houtsoorten samples liggen. 

Mocht u een afspraak willen maken vernemen wij dat graag. Zodra de afspraak gemaakt is zullen wij de adresgegevens en routebeschrijving/parkeergelegenheid doorgeven. Dit om te voorkomen dat u voor een dichte deur staat. De showroom is gelegen vlak naast station Zoetermeer Centrum West, waardoor het langskomen met openbaar vervoer ook prima mogelijk is.

Showroom Zoetermeer